Velkommen

Kære nye beboer og nuværende beboere!

Beboerreprresentationen (BBR) vil ønske dig/jer hjertelig velkommen til Hellebo Park. Hellebo Park har en af Helsingørs bedste beliggenheder. Tæt på skov, strand, byliv, golfklub og mange andre aktiviteter.

Inden for egne mure har vi oprettet en Facebookgruppe, hvor du/I kan søge optagelse i. Søg pa FB’s side på Hellebo Park.

Medlemmerne har her mulighed for at stille spørgsmal, informere osv. Naturligvis i en god tone.

På vores hjemmeside www.hellebopark.dk kan du/I se, hvem Beboerrepræsentationen består af. Du er velkommen til at kontakte os pr. mail: info@hellebopark.dk eller via postkassen ved vaskeriet i højhuset nr. 1.

Praktiske ting vedrørende boligen foregår via vores varmemestre Henrik/Tommy.
Tlf. 49214718. eller e-mail vmkontor@mail.dk.

Endnu en gang hjertelig velkommen til Hellebo Park.
De venligste hilsener, Beboerreprresentationen.

Mere om Hellebo Park.

Hellebo Park er et bebyggelsesområde med rækkehuse og lejligheder. Boligerne er primært lejet ud af City Apartments A/S, men nogle få er ejerlejligheder.

Bebyggelsen ligger i et naturskønt område, som tidligere har været en del af Kongens Have (Marienlyst Slot). Et stenkast herfra starter Teglstrup Hegn, og fra vores udsigtspunkt, kan der, fra en af bænkene, nydes en dejlig udsigt over Øresund og Sverige.

Få meter herfra ligger Helsingør Hallen med en masse tilbud til den sportsinteresserede. Endvidere ligger Helsingør Golfklub, Helsingør Station og Helsingør Badmintonklub i gåafstand.